Få min musik spelad!

toby-eleonora3Vill du få din musik spelad i Sveriges Kristna Radio? Skicka in den till oss. Att du skickar den till oss betyder inte att vi därför per automatik spelar den. Men vi lyssnar på allt. De kvalifikationer den ska ha är att den ska:

 • Ligga i linje med vår kanalprofil.
  Genom att lyssna på Sveriges Kristna Radio under olika tider på dygnet (musiken varierar i format) får du en uppfattning om var den är.
 • Ha god teknisk kvalité.
  Det behöver inte vara ett fullt album, vara inspelad av professionell studio osv. Men den ska hålla en kvalité som gör att andra gärna vill lyssna.
 • Beröra hjärtat.
  Om du enbart är intresserad av att visa upp din musik så är Sveriges Kristna Radio inte kanalen dit du skickar din musik. Det finns många andra bra musikkanaler då. Men vill du visa upp Jesus, då är det absolut rätt kanal att skicka din musik till.

Musiken du skickar till oss vara kodat i detta format (obs, vi lyssnar inte igenom bifogade länkar såsom YouTube-klipp, SoundCloud-klipp, Spotify-länkar osv eftersom vi behöver filer för att kunna spela i vårt PlayOut-system):

 • MP3, 320kps

Du skickar den till:

 • info@sverigeskristnaradio.se

Skicka också med eventuellt omslag eller annan bild om du inte har ett omslag. Skriv också några kortfattade personliga rader rader om dig och din musik i relation till din målsättning att se människors liv bli förvandlade.