ANNONSERA

Sveriges Kristna Radio växer, varje dag når vi nya lyssnare genom hemsidan samt vår två fm-sändare i Stockholm/Södertälje och Kristianstad. Som annonsör finns olika möjligheter att nå ut till vår mål grupp:

  • Radioreklam
  • Annonsering på vår hemsida
  • ”Månads-presentatör” – din annons spelas upp innan man börjar lyssna på radion via internet
  • Program-sponsor: Stötta enskilda program, din annons hörs under programmet samt SRK-Play
  • Annonsera i ”HOPE-Magazinet” 2ggr per år ger vi ut vårt magasin som delas ut under konferenser samt skickas ut till utvalda kyrkor
  • Kyrkosponsor – du som kyrka kan stötta vårt arbete med att sprida det glada budskapet genom att ge månadsgåva (du som kyrka kommer presenters på hemsidan samt i Radion)

Vill du annonsera eller stötta oss? kontakta Roland Green på nedan stående email eller telefon, eller skicka din förfrågan genom formuläret nedan

Roland Green
Roland GreenFörsäljning och marknadsansvarig:
Roland Green har jobbat på Sveriges Kristna Radio sedan starten 2009 efter att ha arbetat på Världen Idag och andra tidningar. Han har varit aktiv som predikant och föreståndare inom Pingströrelsen i Sverige under ca 35-40 år. Roland har en kallelse till att förkunna om Bibelns profetior och förklara Skrift med Skrift. Du hör honom i programmet Profetiska Rummet. Roland finns lokaliserad i Götene i Västergötland.

roland.green@sverigeskristnaradio.se
Telefon under kontorstid: 070 750 9690

[contact-form-7 id=”5″ title=”Kontaktformulär 1″]

Kontakt

Kontakta oss genom att fylla i kontakt formuläret nedan!

[contact-form-7 id=”5″ title=”Kontaktformulär 1″]

tobyRedaktionen: 
Epost: torbjorn.frisk@sverigeskristnaradio.se

Torbjörn Frisk har hjälpt till på Sveriges Kristna Radio sedan hösten 2014 efter att startat och arbetat på radiostationer i Sverige och i USA. Utöver sin halvtidstjänst som producent på Sveriges Kristna Radio är han också musiker, musikproducent, ljudtekniker för TV och medialärare. Det viktigaste i Torbjörns liv är Guds Ord och han brinner för att se människor med kreativa gåvor förlösas, utvecklas och operera i sina gåvor. Torbjörn finns lokaliserad i Stockholm.


Roland Green

Försäljning och marknadsansvarig:
Epost: roland.green@sverigeskristnaradio.se
Telefon under kontorstid: 070 750 9690

Roland Green har jobbat på Sveriges Kristna Radio sedan starten 2009 efter att ha arbetat på Världen Idag och andra tidningar. Han har varit aktiv som predikant och föreståndare inom Pingströrelsen i Sverige under ca 35-40 år. Roland har en kallelse till att förkunna om Bibelns profetior och förklara Skrift med Skrift. Du hör honom i programmet Profetiska Rummet. Roland finns lokaliserad i Götene i Västergötland.