Lifeline (urklipp från hemsidan)

Lifeline – För tröst & hopp

I tider när många människor är drabbade av ensamhet och hopplöshet, har vi en hjälplinje öppen för att erbjuda vem som helst samtal, bön och stöd. Denna hjälplinje kallar vi för Lifeline.

Våra tider:

Fredagar: 21.00-06.00
Lördagar 21.00-06.00
Söndagar: 21.00-06.00

Tel numret 010-4981010

 

Lifeline är den del av RadioHope, ett stöd om vi önskar att ge till Sverige. Lifeline finns listade hos vårdhuiden 1177 och hemsidan är https://ringlifeline.nu/.

Vill du vara med och hjälpa till?

Är du intresserad av att bli en del av lifelines arbete? Anmäl ditt intresse med namn och telefonnummer till lifeline@sverigeskristnaradio.se . Vi är måna om de människor vi sträcker oss ut till för att hjälpa och därför utbildar vi alla som blir en del av Lifeline. Som givare till Radiohope ökar du våra möjligheter att ha öppet fler nätter. Vårt mål är att vara tillgängliga varje kväll.

Initiativtagare och utbildningsledare för Lifeline är Jens Lunnergård och Lennart Bergström från Sveriges Kristna Radio och som till vardags arbetar som läkare och beteendevetare. Deras hjärtesak är att ge människor hopp och framtidstro. Är det din hjärtesak också, tveka inte att kontakta oss om att bli en del av Lifeline.