[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”true” min_height=”” hover_type=”none” link=”” first=”true”][fusion_imageframe image_id=”6550|full” max_width=”” style_type=”none” blur=”” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”center” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” lightbox_image_id=”” alt=”” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://media.radiohope.se/2019/07/LifeLine-copy.jpg[/fusion_imageframe][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””]

Lifeline

I tider när så många människor i samhället mer än någonsin är drabbade av ensamhet och hopplöshet, är vårt mål att kunna erbjuda en hjälplinje som alltid går att ringa varje natt för samtal, bön och stöd. Denna hjälplinje kallar vi för Lifeline. Varje fredag- och lördagkväll kan du ringa 08-512 56 040, där du kan får möjlighet till samtal, bön och stöd, du kan vara helt anonym. Lifeline är den del av RadioHope, men det är inget program som sänds utan detta är ett stöd om vi önskar att ge till Sverige.

Vill du vara med och hjälpa till?

Är du intresserad av att bli en del av detta? Anmäl ditt intresse med namn och telefonnummer till lifeline@sverigeskristnaradio.se . Vi är mån om de människor vi sträcker oss ut till för att hjälpa och därför utbildar vi alla som blir en del av Lifeline.

Initiativtagare och utbildningsledare för Lifeline är Jens Lunnergård och Lennart Bergström från Sveriges Kristna Radio och som till vardags arbetar som läkare och beteendevetare. Deras hjärtesak är att ge människor hopp och framtidstro. Är det din hjärtesak också, tveka inte att kontakta oss om att bli en del av Lifeline.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]