Helande-timman

IMG_0026Har du ett behov av helande – i kroppen eller/och i själen? Eller kanske någon du känner? Helande-timman är då till för dig. Det kan vara så att du inte ens orkar läsa Bibeln. Låt oss då hjälpa dig med det genom Helande-timman.

Guds Ord är medicin och därför börjar varje helande-timma med 20 minuter av ’Ord Av Helande’. Det är 39 Bibelord om helande – ett per slag som Jesus fick på sin rygg när han piskades, ackompanjerat med smord musik och som slutar med en sång om helande genom Jesu blod då du kan öppna ditt hjärta och ta emot. Genom att lyssna till dessa Bibelord kväll efter kväll skapas tro och Gud gensvarar alltid till tro.

Låt dessa ord sjunka ner i en atmosfär av tillbedjan. Visserligen tillber vi inte Gud för att få ut
fördelar av det, utan enbart därför att han är god och hans nåd varar för alltid. Och eftersom han är god kommer han med sin närhet när vi tillber honom och i hans närhet finns det inte plats för sjukdom – det finns bara plats för Jesus.
SVENSKA CD BACK&DFRONT 1.3.’The Way’ (som rätt och slätt är vad de första krista kallades i all enkelhet) består av musikproducenten Torbjörn Frisk och missionären Pia Lindh (från Södertälje, sedan drygt 20 åren Mombasa, Kenya) med några vänner till dem som gjort olika språkversioner: Svenska, engelska, swahili, loe (ett stamspråk i Kenya) och syrianska. Inom kort även finska, arabiska och kurdiska. Dessa finns att beställa här.
Vill du ha dessa Bibelorde med löften om helande för att skriva ut eller läsa på en skärm så finns de här som PDF-fil:

Programtid: Varje dag (mån-sön) kl 22.00.

Diskutera, kommentera och ställ frågor om ‘Helande-timman’ i kommentatorfältet nedan. Vill du skicka in ett böneämne om helande till oss kan du göra det till bon@sverigeskristnaradio.se