Stöd oss

-Bli Radiofadder

Just nu får de 100 första månadsgivarna en premie som tack (fr. 150 kr/månaden), ljudboken ”Dokumenterade Mirakler” med Micael Grenholm. Vilken grej!

Radio Hope är en ideell förening som har visionen att presentera budskapet om Jesus för de i Sverige som ännu inte har en tro på Gud. Radio Hope är den enda rikstäckande radiokanalen i Sverige och har enligt Sifo (2016) ca 20 000 lyssnare per dygn. Detta innebär att många som inte annars hade gått in i en kyrka genom Radio Hope har möjlighet att höra evangeliet. Detta tror vi är extra angeläget idag då många i Sverige funderar kring existentiella frågor.

Vi tror helt enkelt att Gud vill visa vem han är för den sekulära Svensken och att Radio är ett utmärkt verktyg för detta.

Som Radiofadder är du med och ger en regelbunden gåva varje månad. En fördel med att bli Radiofadder är för oss att det är lättare att arbeta mer långsiktigt då vi på förhand har bättre översikt över vilka ekonomiska medel vi har, och för dig, att ha möjlighet att investera mycket i radiomission på lång sikt. Klicka vidare för att närmare se vart dina pengar går.

Tack för att du är med och gör skillnad!

Ge en gåva varje månad >>
Ge en engångs gåva >>

Du kan ge en gåva direkt till något av följande konton. Betalningsmottagare är Sveriges Kristna Radio:

    • Bankgiro 430-9597
    • Plusgiro 520264-3

Bli Månadsgivare

Du kan stödja oss genom att bli en månadspartner. Ladda ner en autogiroblankett och skriv ut.

ANNONSERING

Du kan också stödja oss genom att köpa annonser i radion av oss. Kontakta vår marknadschef Roland Greén för mer information om detta:

Epost: roland.green@sverigeskristnaradio.se
Tel 070 750 9690